27 Ağustos 2017 Pazar

KURUYAN RİMELLER NASIL YENİDEN KULLANILIR?



KURUYAN RİMELİNİZİ HAYATA DÖNDÜRÜYORUM!

💖 SICAK SU: Acilen rimele hayat vermeniz lazımsa sür ve çık yapacaksanız. Tek yapmanız gereken sıcak suyun içerisine atıp bir veya iki dakika bekledikten sonra çalkalamak ve uygulama yapmak.



💖 GÖZ DAMLASI veya LENS SOLÜSYONU : Rimelinizin içine 5-6 damla kadar damlatın ve iyice çalkaladıktan sonra kullanmaya başlayın…



💖 Zeytinyağı, E vitamini, A vitamini, Badem Yağı : Elinizin altında, evinizde hangisi mevcutsa rimelinizin içerisine 5-6 damla damlatın ve  çalkaladıktan sonra kullanmaya başlayın… Bu 4’lü arasından badem yağı veya A vitamini damlatmak favorim.



💖 GÖZ KREMİ : Evet yanlış duymadınız. Kuruyan rimelinizi yumuşatmanın bir diğer yolu ise gözünüze kullandığınız nemlendirici kremler . Rimel fırçasına az miktarda sıvı nemlendirici kreminizi sürün rimel kabınıza batırıp çıkarın fırçanız ve rimeliniz yumuşacaktır. Eğer kreminiz katı formda ise kremi ekledikten sonra 1-2 dakika sıcak suda bekletin ve uzun süre dayanıklı rimelinizi kullanmaya başlayın.




💖 FAZLALIK KAPAKÇIĞI : Eğer rimeliniz tam kurumamış ama yine de dolu dolu gelmiyorsa rimelinizin ucunda bulunan fazlalık kapakçığını çıkarın =)

Benden bu kadar beybiler , leydiler bir dönüşüm uygulamasında daha buluşmak ümidiyle =)

Hiç yorum yok: