22 Ağustos 2016 Pazartesi

AYAK MANTARINA (AYAK KOKUSUNA) DENENMİŞ DOĞAL ETKİLİ ÇÖZÜM 1:



Selam güzellerim

Yazın sonlarına yaklaştığımız şu günlerde nemi ve sıcağı seven, bu koşullarda hızla çoğalan mantar, bu hastalığa sahip başka biriyle ortak kullanılan çorap, terlik, ayakkabı ya da banyo zemininden de bulaşabilir özellikle deneme kabinlerinde, ayakkabı mağazalarında bu durum sıkça yaşanır .  Bu nedenle basit ve pratik bir yöntem paylaşmak istiyorum.

Malzemeler :

Şişme Ayak Havuzu (Bir leğende işinizi görür) (Ben Gratisten aldım)
İngiliz Karbonatı  (eczaneden temin edebilirsiniz.)
Ve Su



UYGULAMA :

Ayak mantarından kurtulmak için yapmanız gereken gerçekten çok basit. 2 litre soğuk suyun içerisine tepeleme 1 çorba kaşığı  karbonatı(eczaneden alın lütfen) atıp karıştırarak erimesini sağlayın. On gün boyunca  her gün 20 dakika kadar bu suda ayaklarınızı bekletin. Sonrasında özellikle parmak araları nemli kalmayacak şekilde ayaklarınızı iyice kurulayın benim tercihim havlu peçeteler kullan at oluyor ve temiz kalıyor. Bu süre içinde ayrıca ayak mantarı tedavisinde kullanılan kremlerden uygularsanız kısa sürede sonuç aldığınızı gözlemleyeceksiniz .Ayakkabılarınızın içine karbonat serpin.

Bu yöntem aynı zamanda ayak kokusuna kesin çözüm olacaktır.

DİPNOT : Ayağınızda mantar varsa kesinlikle ayağınız çok kötü kokuyordur. Bu durum toplum içine girmenizi dahi etkiler. Karbonatlı su bu derdinizin de dermanı olacak ;)

Güzel ve Bakımlı günler kızlarcım...

Hiç yorum yok: