30 Temmuz 2016 Cumartesi

Sivilce, Gözenek, Siyah Nokta, Gergin ve Sıkı bir cilt isteyenler için Doğal Maske :

Günaydın güzellerim,
Uzun zamandır yazmadan videolar yardımı ile sizlere maske tarifi veriyordum. Ama aldığım mesajlar videoları herkesin izleyemediği çünkü hem süre uzun, hemde malum kota sorunu nedeniyle izleyemedikleri oldu.Ben sizin bu çağrılarınıza daha fazla kayıtsız kalamadım ve maskeleri ayrıca yazılı olarakta paylaşacağım.
Sero hayat nasıl gidiyor derseniz, "MÜKEMMEL" çünkü hayallerim ve ideallerim var . Etrafımdaki sinsi yılanları da kendimden uzak tutma kararı aldığımdan beri herşey tıkırında diyebiliriz. Sizde öyle yapın güzel kalmanın ilk adımı stressiz hayat, sizi üzen , kıran, canınızı sıkan kim varsa yol verin bu muhteşem pazar gününe çöplerden kurtularak başlayın ve ağzını sıkıca kapatın ki bir daha dönmeye yüz bulamasın.
Gelelim muhteşem maskemize bu maskeyi aşırı aşırı seviyorum çünkü ilk uygulamada bile siyah noktaları gözle görülür ölçüde azaltıp gözenekleri sıkılaştırıyor. Cildi yeniliyor , gergin ve sıkı bir cilt elde ediyorsunuz. Sivilce lekelerinizde önemli bir rolü var aloe vera jel ile birlikte kullanırsanız.
Malzemeler :
1 çay kaşığı dolusu yeşil kil
1 çay kaşığı yosun (spriluna)
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı gül suyu
1 tatlı kaşığı maden suyu
1 çay kaşığı dolusu consantre aloe vera jeli
1 kapsül E vitamini



Hazırlanışı :
Tüm malzemelerimizi cam bir kapta özdeşleşene kadar karıştırıyoruz. Temizlenmiş cildimize ince bir tabaka halinde uyguluyoruz. Kuruyana kadar konuşmadan bekletip ılık su ile yıkıyoruz. Ardından soğuk su ile şokluyoruz. Maske haftada 2 kere uygulamanız için uygundur.
Güzel ve Bakımlı günler Kızlarcım...

Hiç yorum yok: