7 Ocak 2016 Perşembe

SAÇ KIRLAŞMASI (BEYAZLAMA SORUNU) /ÇÖREK OTU YAĞI :



Selam güzellerim ,

Bugün mesaj kutuma "saç beyazlamaları için bir tarifiniz var mı ?" sorusu gelmiş hemen cevaplama ihtiyacı hissettim =)

Son zamanlarda babamın sıklıkla kullandığı bir yağdan bahsetmek istiyorum. "Çörek otu yağı"... Çok işlevli bir ürün ama bugün sadece beyazlama sorunundan söz edeceğim. Babamın ne amaçla nasıl kullandığını ise detaylı bir yazı ile anlatacağım, onun için o kadar mucize bir ürün ki 10 tane çörek otu yağı bitirdi =)

Saç kırlaşması (beyazlaması) sorunu hemen düzeltilebilecek bir sorun değildir. Özellikle ırsi beyazlamalar ... Bu yöntem saçlarınızda ilk beyazı gördüğünüz andan itibaren en az haftada 2-3 kere uygulamanız gereken bir yöntemdir.Beyazlarınızdan tamamen kurtulmanızı sağlamasa da, yeni beyaz saçlarınızın oluşmasını önler =)



KULLANIMI :

Haftada en az 2-3 kere saç diplerine çörek otu yağı (soğuk pres olmasına dikkat edin) ile sihirli parmak uçlarınızı kullanarak en az 2-3 dakikalık masajlar yapmak hem saç dökülmelerinizi azaltacak hemde saç beyazlamalarınızın önüne geçecektir.

Güzel ve bakımlı günler kızlarcım ...

DİPNOT :

Diğer bir saç beyazlarından kurtulma yöntemi için linke tıklamanız yeterli =) http://makyajcarki.blogspot.com.tr/search/label/sa%C3%A7%C4%B1m%20beyazlad%C4%B1

Hiç yorum yok: