30 Aralık 2015 Çarşamba

SİYAH ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ TOZU ile Cicileri / Göğüsleri/ İkizleri / Memişleri / Emcek / Olsen İkizlerini Büyütme, Dolgunlaştırma ve Diklestirme , Sıkılaştırma Operasyonu 3 : (SİGARA İÇENLER, KILCAL DAMAR SORUNU OLANLAR, ANTİ AGİNG arayışında olanlarda bi zahmet buraya)

Kız Allah İyiliğinizi versin ,


Mesaj kutumu memelerimi büyütmek istiyorum mesajları ile doldurdunuz, hayır tamam doldur doldurma demiyorum, ama acıtasyonlu yazılarla mesajı taçlandırmak nedir ? Dün aldığım mesajdan sonra dedim paylaşmazsam hatun intihar edecek!!! Tatlım, kuzum yapma böyle şeyler küçükse ne olmuş , hem kocan daha çekici bulacak belki küçük göğüsleri zaten yapılan istatistiklere göre küçük memeli hatunlar erkeklere daha çekici geliyormuş. Arım, balım, peteğim sen bedenini sevmezsen kocandan bunu nasıl beklersin her şey kendine güvenle alakalı.


Dün fıldır fıldır siyah üzüm çekirdeği tozu arıyorum , aktarımın önerisi üzerine çekirdeğini aldım, boşa çekilmişine daha fazla para da vermemiş oldum . Mutfak masasının üzerine koydum ki babam görsün meraklansın sana yardımım olsun kızım ben değirmende öğütürüm toz haline getiririm desin. Babamın poşete doğru gözünü kaydığını hissettim. " Annem için aldım onu , sigara içenlerde toksinlerin atılmasına yardımcı oluyormuş, annemle sabah akşam tüketicez" dedim. "Ben yarın çekerim" diyerek planımı nihayi zaferle sonuçlandırdım diyordum ki. Eve bir geldim babam bütün çekirdekleri toz haline getirmiş , " Telefonla aradım açmadın,bunu nasıl yiyorduk bende yiycem tansiyona iyi geliyormuş" demeye başladı. "Baba ,annemin nikotinli kanı arınsın diye yiyecek" diyorum, "Sende yiyeceksin, sen sigara içmiyorsun. Siz yiyorsanız bende yiyeceğim, bak elim yüzüm şiş benim kanım arınsın, vücudumdaki toksinler gitsin" , yapma, etme derken odamın kapısında belirdi ve "ben kendime yarın 20 liralık alır çeker yerim senin çekirdeğine kalmadım"diyerek ne kadar gücendiğini gösterdi. "Baba , anneme toksinler için, bende göğüs büyütmek için yiyeceğim, kansızlığın da yok yaşlanmayla ilgili sıkıntında yok,hafıza için yiyebilirsin, tansiyon için dene tabi hakkındır" dedim. "Olsun yine de yiycem, benim de cildim güzelleşsin" diyerek gitti. Yaşlandıkça çocuk gibi oluyor ama seviyorum kendisini , resmen annemle beni kıskanıyor canım ya =)


MALZEMELER :


1 tatlı kaşığı kara üzüm çekirdeği tozu (k.ü.t.ç olarak kısaltıyorum)
2 tatlı kaşığı pekmez
2 tatlı kaşığı yoğurt



HAZIRLANIŞI :


Malzemeleri güzelce karıştırıyoruz. O yoğurtla, k.ü.t.ç 'nin karıştığı andaki kusmukumsu kokuyu pekmez azaltıyor , pekmez sevmiyorsan bal ye ama pekmez kan yapar , göz altı morluklarını geçirir , saç dökülmelerine iyi gelir. Sabah- Akşam düzenli olarak tüketiyoruz. Hem göğüslerimize hem de cildimize oldukça faydalı kırışıklıkları olanlarda ciltlerindeki güzel değişimi fark edecekler . Göğüslerinizde sertleşme dikleşme ve sıkılık hissedeceksiniz. Ayrıca her banyoda 3-5 dakikalık masajlar yapmak ve ardından çörek otu yağı sürmekte iyi gelecektir. Etkisini görmek için bu kürü en az 1 ay kullanmalısınız , sonrasında zaten kendiniz kullanmaya devam etmek isteyeceksiniz. Pahalı Göğüs büyütme ilaçları örn :allbress vs gibi ilaçlarda etken madde kara üzüm çekirdeğiymiş , o ilaçlara o kadar para baymaya gerek yok canlarım. Biz etken maddeyi yer yolumuza bakarız =)


DİPNOT : Arkadaşlar ağzınızda çok çiğneyerek yutmayın, direk çiğnemeden yutun, tadını sevmediyseniz pekmez miktarını artırabilirsiniz =)


Göğüs büyütme yolunda gazamız mübarek olsun =) Cİldimiz şahane olsun ve parlasın =)


2 yorum:

  1. Sonuç ne oldu?ayrıca emzirme sonrası sarkan memelere iyi geliyor mu?

    YanıtlaSil
  2. Bu tarif bir günlük mü yoksa sadece sabah bir kez içmek için mi

    YanıtlaSil