11 Temmuz 2015 Cumartesi

GÖZ KREMiMİZİ KURTARIYORUM, YENİLİYORUM!! :

Demek göz kremin yeterince nemlendirmiyor ?
Demek istediğin gibi kırışıklıklarına etki etmiyor?DUR çöpe atma kurtarabiliriz.
Ahh ah ne hayallerle aldın o kremi, kırışıklıklarını açacak , göz altlarını canlandıracaktı. Herkes sendeki bu değişim hoşuma gitti. Sırrını söyle bana diyecekti. Hatta feryat figan kapında kuyruk oluşturacaklardı. Ama hayallerinle gerçeklerin başkaydı. İlk 1 ay sabırla sebatla kullandın ama hiçbir etkisi olmadığı gibi göz altların iyice çöktü bırak kırışık açmayı , yenilerinin oluşmasını da engellemedi bide göz altlarını kuruttu ve kaş yapayım derken göz çıkarmana neden oldu...
Ama yinede atmaya kıyamıyorsun bissürü para verdik sonuçta o zaman bir kaç küçük eklemeyle değiştirelim smile ifade simgesi
İhtiyacımız olan malzemeler :
göz kremi (en işlevsizinden)
üzüm çekirdeği yağı
1 adet e vitamini kapsülü



Hazırlanışı :
Göz kreminizin içerisine , e vitamini ve kreminizin miktarına bağlı olarak üzüm çekirdeği yağını damlatıyoruz ve karıştırıyoruz. Kremimiz kullanıma hazır.
DİP NOT : E vitamini , yaraların daha çabuk iyileşmesi, yaşlanmanın cilt üzerindeki belirtilerinin ötelenmesi, cildin daha parlak olması ve kırışıklıkların hafiflemesi gibi pek çok faydası bulunmaktadır.
Üzüm çekirdeği yağında mevcut antioksidan bileşikler ciltteki serbest radikallerin etkileri ile mücadele ederek erken kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü önlemektedir.
Hadi güzel ve bakımlı günler kızlarcım.

Hiç yorum yok: