4 Eylül 2014 Perşembe

PESTİL MASKESİ (Gençlik İksiri, Sivilce, Akne, Cilt Kusurlarını Yok Edici) :

MALZEMELER:

1 Yemek kaşığı kakao
1 Tatlı kaşığı yoğurt
Yarım çay kaşığı karbonat
Pestil





HAZIRLANIŞI:

  Kakao, yoğurt ve karbonatı güzelce karıştırın. Temizlemiş olduğunuz cilde göz çevresi hariç uygulayın. Gözlerinize hafif nemlendirilmiş pamuk koyun ve tüm cildinize pestili yüzünüzü kaplayacak şekilde koyun. 15-20 dk cildinizde bekletmekte fayda var. Süre bitiminde pestilleri yüzünüzden kaldırdığınızda maskenin büyük bir bölümü de pestillerle birlikte kalkıyor. Cildimiz de kalanları da ılık suyla yıkayarak arındırıyoruz. Cildin ihtiyacı olan bütün vitaminlerin emilmesi sağlanmış oluyor. Kokusu aroması ve hissiyatı çok güzel. Bütün cilt tipleri uygulayabilir özellikle akneye meyilli ciltlerde büyük bir etkisi var.


Nedir? Neye iyi gelir?: 


  Pestil vücut doku ve hücrelerinin yenilenmesinde, cildin su dengesinin korunmasında, vitamin ve mineral yönünden ciddi destek sağlanmasıyla birlikte pestilde bulunan güçlü antioksidan etki mucizevi bir şekilde cilde gençlik iksiri niteliğini taşıyor. Pestil maskesi A, B, D vitaminleri ve birçok minerali bünyesinde barındırıyor. Bu maske aynı zamanda güçlü bir antioksidan olduğundan gençlik iksiri olarakta kullanılıyor. Ciltte akne sorunu varsa onu çok daha sağlıklı bir hale getirip, ciltte deformasyon veya yıpranmalar varsa bunu tamamen ortadan kaldırıyor.

DİPNOT:Güzellik merkezinde bu maske kürler halinde 3-5 ve 10 seans olarak uygulanıyor.Gün aşırı yapılan bu maskenin her cilde göre faydası değişmektedir.


Güzel ve Bakımlı günler diliyorum...

Hiç yorum yok: