4 Eylül 2014 Perşembe

DUDAK DOLGUNLAŞTIRAN PARLATICI RUJ YAPIMI 1 :

  Hem dudaklarınız dolgunlaşsın hemde istediğiniz renklerde parlasın istemez misiniz? Dudak dolgunlaştırmak için her yolu denediniz tonlarca para döktünüz işe yaramadı mı? Evde daha ucuza daha etkili bir ruj yapmak istemez misiniz? Cevabınız evetse sizi şöyle yakınımıza alalım bu tarif sizin için geliyor.

Malzemeler :

- Tarçın Yağı (6 damla)
- Alovera Yağı (6 damla) ----- (dudaklarınızı nemlendirmek için)
- Nane Yağı (6 damla)
- Karanfil Yağı (6 damla)
- Karabiber Yağı (6 damla)
- Lanolin yağı (4 damla) ----- (dudaklarınızı nemlendirmek için)
- E vitamini (1 kapsül) ----- (dudaklarınızı nemlendirmek için)
- Eski bir parlatıcı ruj kabı



Hazırlanışı:

  Bütün malzemeleri teker teker yavaş yavaş karıştırarak ekleyin. Evde bulduğunuz boş bir parlatıcı kabına bu karışımı koyun ve parlatıcınız hazır. İhtiyacınız olan her an, dudaklarınıza sürün ve cezbedici dudaklar sizi bekliyor.

NOT: Tarçın yağı, Karanfil yağı, Nane yağı , Karabiber yağı 'na karşı herhangi bir alerjik reaksiyon oluşup olmadığını anlamak için bu yağların her birini teker teker, bir miktar elinizin üzerine sürerek test edin. Herhangi bir sorunla karşılaşmazsanız karışımı hazırlayarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

NOT 2: Dudaklarınızda bir süre karıncalanma hissi yaşayabilirsiniz. Birkaç dakika içinde karıncalanma hissi geçecektir. Ve aynada çekici dudaklar size gülümsüyor olacaktır.

NOT 3: Eğer daha dolgun dudaklar istiyorsanız tarçın ve nane yağının miktarını artırabilirsiniz.

NOT 4: Yarın "DUDAK DOLGUNLAŞTIRAN BALSAM YAPIMI 2" yi paylaşacağım takipte kalın.

Güzel ve bakımlı günler diliyorum...

Hiç yorum yok: